Vino să înoți la Clubul Cetatea din Târgoviște!

Publicitate

Secția  de natație a clubului Cetatea este una dintre cele mai noi din municipiul Târgoviște. Înființată anul trecut în octombrie, acesta își propune să ajute și să dezvolte înotul de performanță și înotul ca sport de masă în județul Dâmbovița. Secția clubului târgoviștean îți oferă antrenamente și cursuri de înot de performanță, de agrement, inițiere, consolidare și de perfecționare. Coordonatorul acesteia este antrenorul și profesorul Dan Petre.

Acesta a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Valahia” din Târgoviște, iar masterul cu performanță în sport l-a absolvit la Universitatea din Pitești. De asemenea, tânărul instructor de înot și-a continuat cursurile la Școala Națională de Antrenori din București, cu specializare natație și pentlaton modern. Dan Petre este de șase ani profesor de înot la bazinul din Microraionul 3, iar în decursul anilor a lucrat cu sute de copii. De asemenea, el este profesor de înot și la Palatul Copiilor din Târgoviște, iar cursurile de natație le desfășoară la filiala Titu. Pentru cursuri, secția de natație a Clubului Cetatea vă pune la dispoziție mai multe locații în care puteți învăța sau perfecționa înotul, după următorul program:

Complexul Turistic de Natație

Luni: 17.00 -18.00

Miercuri: 17.00 – 18.00

Vineri: 17.00 – 19.00

Bazin Microraionul 3

Marți: 17.00 -19.00

Joi: 17.00 -19.00

Înscrieri se fac zilnic, la numărul de telefon 0765 435 400 sau pe adresa de mail: petredanionut@yahoo.com.

Secția de natație a Clubului Cetatea Târgoviște își propune să participe cu înotătorii săi la cel puțin trei concusuri pe an. Tot în cadrul clubului târgoviștean se lucrează cu cele mai noi materiale de pe piață, dar și în condiții deosebite, atât la Complexul Turistic de Natație, cât și la Bazinul din Microraionul 3.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!