Veste excelentă pentru zona montană a Dâmboviței! A fost semnat contractul pentru modernizarea DJ 714 sector Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului

Publicitate

Pas important în modernizarea DJ 714  sector Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, investiție pentru care miercuri a fost semnat contractul de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan!

”Imediat cum va permite vremea din munte, voi semna și ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat  șeful administrației județene.

Deosebit de important pentru infrastructura din zona montană dâmbovițeană care atrage mii de turiști, aceste lucrări vor asigura cele mai bune condiții de trafic celor care vor să urce pe Platoul Peștera-Padina, indiferent de sezon.

Proiectul, cu o valoarea totală de aproximativ  8 milioane lei, cuprinde: modernizarea a 4,5 km de drum; lăţime platformă drum – 6,00 m; lăţime parte carosabilă – 4,75 – 5,50 m; 4 km rigole din beton descoperite; 260 m rigole carosabile acoperite; 26 de podețe tubulare; 4,3 km de parapet direcțional semigreu;  adâncirea fundațiilor de parapet pe 1,6 km.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!