Veste excelentă pentru elevii navetiști din Lungulețu! Reprezentanții autorităților locale le vor pune la dispoziție microbuz școlar pentru deplasarea la Titu și le vor suporta jumătate din suma abonamentului lunar

Publicitate

Veste excelentă pentru elevii din comuna Lungulețu care fac naveta la Titu, pentru a studia la instituțiile de învățământ de pe raza orașului. Reprezentanții autorităților locale vor pune la dispoziția copiilor navetiști un microbuz școlar pentru a face deplasarea a Titu, începând cu data de 4 mai.

Mai mult de atât, Primăria comunei Lungulețu va suporta jumătate din suma abonamentului lunar cu privire la navetă până la terminarea anului școlar pentru fiecare elev navetist.

“Vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 04.05.2021, primarul comunei Lungulețu, Duțu George, pune la dispoziție un microbuz școlar pentru elevii care fac naveta Lungulețu – Titu.

De asemenea, Primăria o să suporte jumătate din suma abonamentului al  unui elev până la terminarea anului școlar.

În vederea completării cererilor necesare înscrierii și pentru a obține mai multe informații vă rugăm să vă prezentați la sediul primăriei comunei Lungulețu, strada Principală, nr.64, de luni până miercuri, între orele 12.00 – 15.00”, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a Primăriei Lungulețu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!