Vacanță la muzeu. Module săptămânale, fără taxe, cu multă distracție pentru copii

Publicitate

Complexul Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște va organiza și în această vară programul VACANȚĂ LA MUZEU. Organizat sub forma unor module de câte o săptămână în cele mai frumoase spații ale Complexului Muzeal, coordonatori fiind specialiștii muzeului, activitatea va avea loc în perioada 16 iulie-12 august 2018.

Participarea este liberă, fără taxe și nu implică aducerea unor materiale pentru realizarea activităților, acestea fiind puse la dispoziția participanților de muzeu.

”Ne dorim să oferim oricărui copil șansa de a petrece într-un mod activ, prietenos și educativ vacanța de vară și ce loc poate fi mai atractiv decât muzeul, acest tărâm miraculos unde artefactele prind viață. Ateliere diverse, jocuri, șansa de a vedea în derulare săpăturile arheologice de la Curtea Domnească, poveștile muzeelor, Centenarul Marii Uniri pe înțelesul copiilor, meșteșuguri uitate etc, așteaptă să fie puse în practică”, anunță coordonatorii activităților.

Programul se va desfășura de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00, și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, în limita a 20 de locuri pentru fiecare săptămână.

Înscrierile și alte informații pot fi obținute la numărul de telefon 0736.394.086.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!