Urmează ziua unei femei importante din viața ta? Uite top 3 cadouri cu care poți s-o surprinzi!

Poză de Valeriia Miller pe Unsplash.com
Publicitate

Să oferi darul potrivit poate părea, de cele mai multe ori, o misiune imposibilă, mai ales în rândul bărbaților care vor să-i facă un cadou femeii importante din viața lor, începând de la mamă și soră, până la iubită sau soție. Cu toate acestea, află că nu ai nevoie de foarte multe pregătiri, timp pierdut sau bani investiți, pentru că fetele pun accent, în mare parte, pe atenția la detalii și, mai ales, pe gest în sine. Astfel, mai jos ai doar 3 dintre cele mai bune variante la care poți recurge pentru a pune un zâmbet pe chipul unei femei!

Iată cum s-o surprinzi plăcut, fără prea multă bătaie de cap

 

1.Oferă-i o bijuterie

 

Prima, și probabil cea mai simplă opțiune la care poți apela, este să-i oferi o bijuterie, pentru că șansele să dai greș sunt mici, având în vedere că femeile iubesc bijuteriile și nu au niciodată destule în actuala colecție. Pentru asta, poți intra, spre exemplu, pe site-ul celor de la bb-shop.ro și alege un inel din argint, în funcție de gusturile ei, pe care îl poate purta în orice context, amintindu-și cu plăcere de cel care i l-a oferit, adică tu. Acest tip de cadou este potrivit pentru o femeie, indiferent de relația ta cu acesta, fiind extrem de versatil, așa că nu neglija opțiunea.

 

2.Planifică un city break

 

În continuare, un alt mod de a o face fericită, cu ocazia zilei sale de naștere, este să planifici un city break într-o țară în care știi că și-ar dori să ajungă de mult timp, pentru că, din fericire, aici poți găsi foarte multe oferte de nerefuzat, care includ zbor dus-întors, dar și cazare la prețuri accesibile. Analizează opțiunile, fă-ți o listă, iar apoi alege varianta cea mai bună pentru voi și, cu siguranță, îi vei oferi un dar deosebit, de care se poate bucura alături de tine și pe care și-l va aminti cu drag toată viața.

 

3.Ajut-o să-și urmeze pasiunea

 

Nu în ultimul rând, un alt mod perfect de a-ți arăta aprecierea și iubirea față de una dintre femeile importante din viața ta, este să o sprijini și să o ajuți să-și urmeze hobby-ul sau pasiunea, ceva ce o face fericită sau o poate ajuta să se dezvolte pe plan financiar. Ce poți face tu este să-i oferi sprijin moral și material și, în cazul în care nu are curaj să facă asta de una singură, să o înscrii la un curs sau să o ajuți să-și deschidă propria afacere, dacă acesta este visul ei.

În concluzie, să-i faci o bucurie unei femei nu înseamnă, neapărat, să-i oferi lucruri materiale extrem de scumpe, pentru că prin simplul fapt că te-ai gândit la ea, ai fost atent la ceea ce îi place și îi aduce fericire și ai decis să-ți demonstrezi aprecierea față de ea vei reuși să îi oferi o surpriză plăcută. Analizează bine cele 3 variante, iar apoi alege-o pe cea care crezi că i se potrivește cel mai bine. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!