Urban Titu caută de zor antrenor! Pe “Orășenesc” ar putea ajunge un tehnician care a antrenat ultima dată la Liga a 2-a

Publicitate

Urban Titu se află în căutare de antrenor pentru noul sezon. Divizionara C dâmbovițeană este decisă să găsească în cel mai scurt timp un înlocuitor pentru Silviu Dumitrescu, după ce acestuia i-a expirat înțelegerea contractuală încă de la finalul campionatului trecut.

Oficialii clubului își doresc un alt technician pentru a prelua echipa de la zero și care va pune accentul doar pe jucători tineri. Prima opțiune de succesor pentru Dumitrescu a fost Daian Ceaușu, dar această variantă a picat, după ce acesta va prelua una dintre selecționatele naționale de juniori ale României.

“În momentul de față discutăm cu mai mulți antrenori. Vrem un antrenor nou care să i-a echipa de la zero. Acesta va trebui să lucreze în noua stagiune în cea mai mare parte cu jucători tineri. Contractul lui Silviu Dumitrescu a expirat la sfârșitul campionatului trecut. Colaborarea cu el a fost doar pentru câteva luni. Mai mult de atât, el a avut ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar nu a reușit acest lucru. Am vrut să-l aducem pe Ceaușu, dar ne-a refuzat pentru că va merge la una dintre reprezentativele de juniori ale României. Vom avea în curând antrenor”, ne-a delarat Teodor Rădoi, viceprimarul orașului Titu și reprezentantul primăriei la echipa de fotbal.

Urban Titu intenționează să aducă un technician cu nume care a pregătit ultima dată o echipă din Liga a 2-a.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!