Un tânăr a răpit o minoră de la şcoală, a tăiat-o pe mâini şi le-a ameninţat pe mama şi profesoara fetei că le omoară

Publicitate

Ştefan Khalil
De necrezut ce s-a întȃmplat în localitatea vasluiană, Oṣeṣti. Un tânăr de 24 de ani, care a fost acuzat pentru că a întreținut relații cu minore, a sechestrat o fată de 14 ani, după ce a intrat înarmat cu un cuțit în școala unde învața aceasta și le-a amenințat cu moartea pe mama minorei și o profesoară. Totul s-a petrecut chiar în cancelaria şcolii unde învăţa fata.

Potrivit autorităților locale, tânărul se afla de mai mult timp în vizorul poliției, tot din cauza faptului că a întreținut relații sexuale cu minore, dar cu toate acestea era cercetat în libertate. Totul a început acum  un an, atunci când Nicuṣor Cucu a început să aibă o relație de dragoste cu o elevă în vârstă de 14 ani, care este în clasa a VII-a. În timp, fata s-a mutat în locuința tânărului, iar cadrele didactice s-au sesizat asupra acestui caz, atunci când au observat că fata lipsea tot mai des de la cursuri. Conducerea școlii a înștiințat serviciul de asistență socială din cadrul Primăriei Osesti, iar aceștia au transmis Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția copilului din Vaslui.

Din cauza faptului că și-au lăsat fiica minoră să trăiască cu un bărbat de 24 de ani, părinții fetei au fost anunțați că își pot pierde drepturile părintești. De teamă de a nu-și pierde fiica și ceilalți copii, părinții au adus-o înapoi pe fata lor acasă și au făcut plângere împotriva inculpatului Nicușor Cucu, pentru că le-a corupt fata sexual. Chiar și după toate acestea, localnicii susțin că relația dintre cei doi a continuat și dupặ. Tânărul locuia acasă la eleva de 14 ani.

Scenele incredibile nu s-au oprit aico. După povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Nicuṣor Cucu, fata era mereu luată de către părinții ei de la școală, pentru a fi siguri că aceasta nu este în pericol. Într-una din seri, tânărul de 24 de ani a venit să își caute fosta iubita la școală pentru a o lua cu el.  Era sub influența băuturilor alcoolice și înarmat cu un cuțit. Tânărul a fost întâmpinat de profesoara de română a fetei și i-a spus acestuia că eleva nu a fost în acea zi la cursuri. Băiatul s-a întâlnit pe drum cu părinții fetei, a aflat că a fost mințit și a avut loc o altercație între aceștia. După care, s-a întors la școală, unde  mama fetei ajunsese mai devreme. Profesoara de română le-a chemat pe cele două în cancelarie pentru a discuta, iar între timp, tânărul agresor a intrat pe uṣặ furios, a înfipt cuțitul în masa din cancelarie și le-a amenințat pe toate trei că le va ucide.

Chiar și în aceste condiții, în care băiatul a fost nevoit să se lupte cu multă lume că s-o aibă aproape pe eleva de 14 ani, a reușit în final să o ducă la locuința unei rude. Fata a fost sechestrată și tăiată pe mâini cu cuțitul, de agresor. Polițiștii l-au găsit pe băiat, iar el când a văzut oamenii legii la ușă, i-a pus cuțitul la gât fetei și a amenințat că o omoară dacă nu vor pleca. În cele din urmă, acesta s-a predat, iar victima a fost internată la Spitalul de Urgență din Vaslui.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!