Un șofer din IL Caragiale a refuzat să i se recolteze probe biologice, după ce a fost prins beat la volan. Acum are dosar penal

Publicitate

Un șofer de 36 de ani din localitatea IL Caragiale s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan și a refuzat să i se recolteze probe biologice, pentru că polițiștii să poată stabili nivelul de alcool în sânge.

Mai mult de atât, potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, tânărul șofer ar fi fost implicat și într-un accident, soldat doar cu pagube materiale.

“La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din Moreni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani, din localitatea I.L.Caragiale, care ar fi refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost implicat, în calitate de conducător auto, într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!