Un preot beat mort a adormit în timpul cununiei. Mirii au fost nevoiţi să plece | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Incredibil în ce stare a fost găsit un preot, care trebuia să cunune doi miri din Vaslui. Preotul a fost găsit în stare de ebrietate înt-un moment în care avea să cunune un cuplu și să le boteze copilul. Acesta a fost găsit dormind în altarul bisericii de către nașii mirilor. Nuntașii au fost nevoiți să plece într-o altă localitate pentru a fi cununaţi de un alt preot.

Marcel Bălan și cu viitoarea lui soție se așteptau la cea mai frumoasă zi din viață lor. Înafară de faptul că era ziua în care trebuiau să își unească destinele, era și botezul copilului lor. Tot planul era să fie dat peste cap de preotul Marius Mărcuța, care abia mai stătea în picioare din cauza alcoolului, la ora la care ar fi trebuit să-i cunune pe cei doi tineri.

“L-am găsit în altar cu coatele pe masă, acolo. Am încercat. A ieșit afară cu cartea aceea, în față acolo. A zis câteva cuvinte, că n-a putut să desfacă cuvintele și a fugit înapoi”, povestește mirele , potrivit sursei Observator.

După evenimentul nefericit, preotul Marius Mărcuța s-a făcut nevăzut și nu a apărut cu nicio declaraṭie în presă.  Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Hușilor, Cosmin Guberat: “Episcopia Hușilor tratează cu toată responsabilitatea astfel de situații care nu fac cinste nimănui şi ne delimităm total de orice tip de comportament smintitor, care nu are de-a face nimic cu valorile credinței”.

Preotul nu este la prima abatere. Anul trecut a făcut un grătar în cimitir și a postat chiar pozele pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!