Un nou atac asupra prefectului județului Dâmbovița! De această dată, cel care i-a sărit la gât este Corneliu Ștefan, candidatul PSD la șefia CJ Dâmbovița

Publicitate

Pe final de campanie electorală, prefectul județului Dâmbovița a devenit ținta principală a social-democraților. După ce ieri, Cristian Stan l-a luat luat în colimator, astăzi a venit rândul lui Corneliu Ștefan, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Dâmbovița, să-l atace virulent pe Aurelian Popa.

Președintele PSD Dâmbovița l-a acuzat pe Popa că este agent electoral al PNL. Într-o conferință de presă, Corneliu Ștefan a cerut demisia șefului Instituției Prefectului Dâmbovița.

“Fac un apel cu toată tăria către toți șefii din instituțiile din Dâmbovița să-și respecte în primul rând angajații, în al doilea rând să se respecte pe ei și să respecte funcția pe care o dețin. Mă așteptam ca acțiunile oneroase din localitățile Valea Mare, Găești, Crânguri să suscite interesul celor care astăzi conduc anumite instituții publice din județul Dâmbovița.

Pe această cale, solicit conducerii Inspectoratului de Poliție Dâmbovița să se elibereze de constrângerile politice și să răspundă prompt tuturor semnalelor pe care noi, cei din PSD, colegii mei primari, și nu în ultimul rând cetățenii, le-am dat despre potențialele acte de corupție. Stimați șefi ai instituțiilor publice din județul Dâmbovița și în special conducerii Inspectoratului de Poliție, vă rog să fiți atenți la următoarele localități: Găești, Valea Mare, Crânguri, Gura Foii, Tătărani, Mănești, Răzvad, Băleni, Bucșani, Potlogi, Pucioasa, Fieni, Titu, și cu precădere municipiul Târgoviște, în care avem date concrete despre ce vor să facă reprezentanții PNL și PRO România în ziua de 27 septembrie, când vor avea loc alegeri locale.

Solicit de urgență domnului ministru secretar de stat al Ministerului facerilor Interne, Bogdan Despescu, care este suspendat pentru a putea merge în campanie electorală, să monitorizeze activitatea instituției pe care o coordonează în județul Dâmbovița în ziua de  27 septembrie, având semnale că cei din PNL și cei din PRO România sunt pregătiți să corupă alegătorii”, a transmis Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!