Un bărbat încătușat a fost lovit și strangulat de polițiștii de la Secția 16! Imaginile șocante au fost făcute publice!

Publicitate

Imagini curemurătoare în Secția 16 de Poliție București, acolo unde un bărbat a fost lovit în repetate rânduri, dar și strangulat de către cadrele cărora le ceruse ajutorul câteva momente mai înainte. Din relatările victimei, aceasta sunase la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor, după ce a avut o altercație pe stradă cu două persoane care bănuia că ar fi fost drogate.

În același timp, una dintre persoanele cu care a intrat în divergență a sunat la 112 pentru a spune că este fiul unui polițist, redactează Antena3.ro. În momentul în care a ajuns la secția de poliție, bărbatul care a sunat primul la 112 a fost supus torturii de către polițiști, fiind lovit, strangulat, pus la pământ în repetate rânduri, toate acestea în timp ce era încătușat.

Se pare că acest incident a avut loc în 2018, însă polițiștii care au comis aceste agresiuni sunt aceeași care sunt cercetați în dosarul de sechestrare din septembrie 2020, atunci când doi tineri au fost torturați de respectivii reprezentanți ai legii după ce le-a atras atenția că nu poartă masca de protecție.

Liderul Sed Lex, Florin Vîlnei, a declarat la Antena3 că în urma evenimentului din septembrie 2020 a adoptat o atitudine severă în privința cadrelor acuzate de tortură, având în vedere că erau discuții destul de aprinse printre colegi referitoare la aceștia. Florin Vîlnei declară totodată că astfel de comportamente nu ar trebui să existe în Poliția Română și urmărește să ia din nou atitudine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!