Un bărbat din Dâmboviţa şi-a bătut crunt soţia şi a obligat-o să întreţină relaţii intime chiar în faţa celor două fetiţe care le au împreună

Sursă foto: targovistenews.ro
Publicitate

O femeie în vârstă de 29 de ani din localitatea dâmboviţeană Glodeni trăieşte un adevărat coşmar alături de soţul ei, care i-a transformat viaţa într-un calvar.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este acuzat că a agresat-o fizic luni bune pe soţia sa, pe care a şi opărit-o şi a obligat-o să întreţină relaţii intime cu el, uneori chiar de faţă cu cele două fetiţe de 9 respectiv 12 ani pe care le au împreună, potrivit targovistenews.ro. Micuţele le-au povestit asistenţilor sociali momentele halucinante la care au asistat. Femeia nu a mai putut îndura clipele de groază la care era supusă frecvent de soţul violent şi a cerut ajutorul autorităţilor. În urma prezentării în faţa magistraţilor, bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile. Mulți consideră că bărbatul ar trebui să ajungă în spatele gratiilor și nu să fie lăsat în libertate, mai ales că ar putea să se răzbune pe soția sa. Faptul că și-a violat soția chiar în prezența copiilor, lucru confirmat, se pare, și de fetițe, care i-ar fi spus și unei bunici amănunte care duc spre o asemenea scenă, este cu adevărat halucinant.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!