Un atacant din Croația, care a trecut pe la Hajduk Split și Dinamo București, a ajuns la Târgoviște! Ultima achiziției a Chindiei înainte de reluarea campionatului

Publicitate

Transfer important reușit de Chindia Târgoviște cu puțin timp înainte de reluarea campionatului! Un fotbalist croat, care a trecut și pe la Dinamo București, a ajuns, joi după-amiază, lângă Turnul Chindiei. Este vorba de Ivan Pesic, un atacant în vârstă de 31 de ani.

Cea mai nouă achiziție din lotul târgoviștean a evoluat ultima dată NK Rudes Zagreb, formație clasată pe ultimul loc în prima ligă din Croația. Acesta a ajuns la Târgoviște, sub comanda lui Diego Longo, din postura de jucător liber de contract. Lui Pesic i s-a încheiat contractul cu Rudes în urmă cu două săptămâni.

Pentru NK Rudes, Ivan Pesic a evoluat în acest sezon în 16 partide, timp în care a reușit să înscrie un gol. Cota de piață a croatului, potrivit Transfermarkt.com, este de 200.000 de euro.

”Așa cum am promis… Jucător nou, Ivan Pesic, atacant cu +40 de meciuri în Superligă, la Dinamo și FC Voluntari. Bine ai venit la Chindia Târgoviște și mult noroc!”, este prezentarea făcută de Chindia noului jucător.

De-alungul carierei, Pesic a evoluat la formații precum Dinamo Minsk, Hajduk Split, Vorskla Poltava, Shakhter Karaganda, HNK Zadar, RNK Split, FC Voluntari și Dinamo București.

Ivan Pesic este a cincea achiziție a iernii pentru Chindia Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!