Sărbătoare fotbalistică la Aninoasa! Echipa din localitate, din nou în eșalonul de elită al județului Dâmbovița

Publicitate

E din nou sărbătoare în comuna Aninoasa! Echipa din localitate, Viitorul, a reușit, duminică, promovarea în Liga a 4-a dâmbovițeană, după numai doi ani de la înființare.

Formația antrenată de Augustin Voinea și-a asigurat prezența în noul sezon al eșalonului de elită al județului cu mai multe etape înainte de  finalul campionatului. Ieri, după disputarea meciului cu Victoria Comișani (12-2), ce a contat pentru etapa a 26-a, a Ligii a 5-a (Onoare Nord), jucătorii Aninoasei au primit titlul de de campioni din partea AJF Dâmbovița. După primirea trofeului de campioni, jucătorii Aninoasei au încins hora bucuriei pentru atingerea unei noi performanțe la nivel județean.

La capătul a 26 de meciuri disputate, Aninoasa ocupă primul loc în serie cu 75 de puncte acumulate. Până acum, Aninoasa a înregistrat 25 de victorii și o înfrângere.

Echipa pregătită de Augustin Voinea a reușit urcarea în Liga a 4-a în stil de mare campioană. Este a doua promovare consecutivă a Aninoasei, după ce în urmă cu un sezon a urcat din Liga 6 în Liga 5.

Extrem de bucuros după promovarea echipei de suflet în Liga a 4-a s-a arătat și Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

,,Am promis că fotbalul va renaște la Aninoasa iar echipa noastră, “Viitorul Aninoasa”, înființată în anul 2022, este campioana Seriei Nord a Ligii a V-a și promovează într-un eșalon superior pentru al doilea an consecutiv!

Munca acestor băieți și a stafului tehnic, sprijinul Primăriei și Consiliului Local Aninoasa și susținerea fanilor la fiecare etapă, a condus la obținerea acestei performanțe. Vă felicit și vă mulțumesc tuturor! Poveste merge mai departe!”, a transmis edilul comunei Aninoasa.

Ultima dată când Aninoasa a evoluat în Liga a 4-a a fost în sezonul 2014-2015, când la finalul acestuia a promovat în Liga a 3-a, după un baraj susținut împotriva argeșenilor de la Unirea Bascov.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!