Uluitor! Un şofer îi cere despăgubiri poliţistului care a încercat să-i tracteze maşina înzăpezită

Publicitate

Ştefan Khalil
Un şofer din Galați cere unui polițist despăgubiri de peste 3.000 de lei, în urma unui incident petrecut în această iarnă, când agentul de poliție i-ar fi avariat autoturismul în momentul în care acesta încerca să-i tracteze mașina din nămeți, cu un tractor.

Reclamantul a rămas înzăpezit pe un drum județean, ignorând îndemnul autorităţilor de a nu circa pe acel sector de drum. Un poliţist a intervenit cu un tractor pentru a-i scoate maşina înzăpezită, iar în loc să primească respect, s-a ales cu acuze din partea şoferului, care a spus că autovehiculul a fost avariat serios în urma intervenţiei. Omul legii este acuzat astfel de distrugere şi abuz în serviciu.

Plângerea a fost înregistrată săptămâna trecută la IPJ Galați, iar bărbatul a menționat că drumul înzăpezit nu era semnalizat corespunzător și nu existau semne informative.

,,Un bărbat din Galaţi, născut în 1972, a făcut o plângere pe numele unui poliţist din comuna Scânteieşti. Reclamantul spune că pe 27.02, în jurul orei 13.30, trecea prin comună cu autoturismul personal, în interes de serviciu. Mergea spre Cuca şi pe DJ261, la o sută de metri de la ieşirea din localitate, a rămas înzăpezit. El susţine că drumul nu era marcat corespunzător şi că nu exista semn informativ. A sunat la 112, i s-a făcut legătura cu ISU, apoi au fost anunţate Primăria şi Poliţia din Scânteieşti”, arată Biroul de Presă al IPJ Galaţi.

”La un sfert de oră de la apelul la 112, la faţa locului a ajuns un poliţist din Scânteieşti. Acesta conducea un tractor şi era însoţit de tractorist. Maşina a fost remorcată şi au încercat să o scoată din nămeţi. Reclamantul spune în plângerea sa că tractorul nu era echipat corespunzător şi a derapat, rupând bara din faţă a autoturismului”, precizează reprezentanţii IPJ Galaţi.

În cele din urmă, mașina a fost scoasă din zăpadă de un alt utilaj, trimis de Primăria Scȃnteieṣți. Bărbatul îl acuză de distrugere și abuz în serviciu, iar dosarul va ajunge înregistrat la Parchetul de lângă Tribunalul Galați.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!