ULUITOR! Jaf la MagiCamp, ONG-ul care organizează tabere pentru copii cu afecţiuni grave în comuna dâmboviţeană Brăneşti. Ce au furat hoţii

Publicitate

Unii hoţi chiar nu au scrupule şi ajung să dea spargere până şi în sediile unor organizaţii care ofere zâmbete celor copiilor suferinzi. La sediul MagiCamp, care organizează tabere pentru copii cu afecţiuni rave în comuna dâmboviţeană Brăneşti, a fost avut loc un jaf văzut de mulţi ca fiind foarte suspect.

Hoţii au furat decât jumătate din laptop-urile prezente în sediu şi nu s-au apropiat de nişte bani care erau pe unul dintre birouri.
“Biroul MagiCAMP a fost spart. Nu știu dacă am fost vizat eu, organizația sau pur și simplu niște obiecte. Cei care au intrat au purtat mănuși și au forțat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la mașina parcată în fața blocului. Dacă au fost pur și simplu hoți și dacă au vrut pur și simplu să facă rost de bani, îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecțiuni grave și toate celelalte proiecte MagiCAMP”, este mesajul postat de Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătăţii, pe profilul personal de facebook, care este unul dintre iniţiatorii proiectului MagiCamp.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele