Tur în forță pentru selecționata U14 a Dâmboviței! Victorii pe linie în primele cinci meciuri. Pitaru: „Am fost cu un pas înainte în fața tuturor echipelor”

Publicitate

Tur de campionat excelent realizat de selecționata U14 a Dâmboviței la Turneul Speranțelor! Puștii coordonați de Ionel Pitaru și antrenați de Cosmin Toboșaru și Eduard Prisăcaru au fost de neoprit în prima parte a întrecerii.

Dintr-un total de cinci meciuri jucate, aceștia au bifat tot atâtea victorii. În Regiunea 3, alături de selecționata Dâmboviței se mai află selecționatele din Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ialomița și Prahova. În turul campionatului, juniorii dâmbovițenii au obținut în majoritatea meciurilor victorii la scor, iar cel mai greu joc a fost cel împotriva prahovenilor, când s-au impus cu 6-4. Ionel Pitaru a considerat că minim trei puști dâmbovițeni vor ajunge la finalul turneului în selecționata națională U14. “Noi am fost cu un pas înainte în fața tuturor echipelor. În primăvară am făcut o selecție pe Dâmbovița ce a cuprins copii de la echipele angrenate în campionatele juniorilor C și D. Am făcut două loturi pentru a oferi copiilor meciuri amicale cu formații din alte județe. După o scurtă perioadă a venit și hotărarea FRF pentru înființarea Turneului Speranțelor, care a picat precum o mănușă pentru noi. Acest lot era făcut dinainte de apariția turneului, după ce făcusem o selecție pe stadionul <>. La acest nivel s-a lucrat bine în ultimii doi ani. Cel mai greu meci al nostru a fost cu Prahova, în rest am defilat de fiecare dată. În alte județe organizarea la această selecționată este proastă, neexistând nici un interes. Există câteva vârfuri în cadrul echipei noastre și cu siguranță vor ajunge cel puțin trei jucători la selecționata națională U14, care vor fi titulari”, ne-a precizat Ionel Pitaru, coordonatorul echipei dâmbovițene și președintele Comisiei de Copii și Juniori din cadrul AJF Dâmbovița.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!