Tupeu maxim pentru un „șofer”! Prins conducând fără permis de două ori în aceeași seară pe șoselele din Dâmbovița

Foto: Arhivă
Publicitate

Un bărbat de 67 de ani, din localitatea Snagov, a fost prins de polițiști de două ori în aceeași seară, conducând un autoturism pe drumurile din Dâmbovița, deși nu deține permis de conducere. În urma infracțiunilor comise, bărbatul s-a ales cu două dosare penale, dar și cu o amendă în valoare de 990 de lei. Prima dată, acesta a fost oprit pe raza localității Dragomirești, iar a doua oară pe raza satului Valea Mare.

„La data de 23 martie, în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au oprit pentru control, pe drumul județean 702 D, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani, din Snagov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este asigurat pentru cazurile de răspundere civilă.

Totodată, conducătorul auto nu a respectat obligația de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate, în termen de 30 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate  asupra vehiculului, motiv pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, ca măsură complementară, fiind dispusă și reținerea certificatului și a plăcuțelor cu număr de înmatriculare.

Ulterior în cursul aceleiași seri, în jurul orei 22.39, polițiștii din cadrul secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare l-au surprins pe bărbatul de 67 d de ani, pe DJ 702A, în satul Valea Mare, în timp ce ar fi condus autoturismul fără a deține permis de conducere și fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!