Dispensar medical nou, de 1,8 milioane de lei, într-o comună din Dâmbovița

Publicitate

Dispensar medical inaugurat, vineri, în comuna Mătăsaru! Cu finanțare atrasă de administrația locală prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dispensarul – o investiție de 1,8 milioane lei, vine în sprijinul localnicilor, dar și al medicilor care își pot desfășura activitatea într-un spațiu modern și bine echipat.

Prezent la inaugurare, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat: „Și pentru că asigurarea celor mai bune condiții de trai dâmbovițenilor este o muncă de echipă, mă bucur că au început și lucrările de extindere cu peste 22 de km a rețelei de canalizare din comună. Prin acest proiect, în valoare de peste 58.000.000 de lei, a fost prevăzută și racordarea a peste 1.000 de gospodării la noua rețea”.

Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, a susținut comuna Mătăsaru și în alte proiecte, printre care asfaltarea drumului principal și a ulițelor laterale, în lungime de 2,3 km, în satul Sălcioara sau realizarea trotuarelor pe drumul Gării în Odaia Turcului.

„Vom avea și pe viitor proiecte de investiții în Mătăsaru, la fel de bune și utile comunității locale”, a mai transmis președintele CJD.

Alături de șeful administrației județene s-au aflat prefectul Claudia Gilia, primarul comunei, Naie Radu, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!