Satul Bălteni, asaltat de mascați! Descinderi în forță la hoții de curent electric. Zeci de case racordate ilegal, amenzi de aproape 70.000 de lei

Publicitate

Descinderi în forță, vineri de dimineață, în satul Bălteni, comuna Conțești! În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 65.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului.

De asemenea, din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că 28 de imobile de pe raza localității Bălteni, ar fi fost racordate la rețeaua publică de energie electrică prin utilizarea de instalații clandestine sau prin ocolirea echipamentelor de măsurate a energiei electrice.

Imobilele au fost debranșate de la rețeaua publică de energie electrică.

În cauză, polițiștii au întocmit 28 de dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Verificările au vizat societățile comerciale care au că obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase/neferoase. Administratorii acestora sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și alte activități cu impact deosebit asupra mediului, respectiv incendierea deșeurilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!