Trei proxeneţi din Târgovişte au speriat Anglia. Au cumpărat o tânără şi au torturat-o. Presa britanică i-a numit “familia parazită”

Constantin Mihai,Valentina Mihai şi Cătălin Marian Mihai
Publicitate

O româncă a trăit trei ani de groază în Anglia, acolo unde a fost drogată şi forţată să se prostitueze de către doi bărbaţi din România şi soţia unuia dintre ei. Presa britanică i-a numit pe cei trei “familia parazită” pentru cruzimea de care au dat dovadă.

Cei trei au primit în total 23 de ani de închisoare. Cele trei bestii sunt din Târgovişte. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost supusă bătăilor constant, forţată să bea şi să se drogheze, pentru a putea fi controlată la orice pas. Ea a fost cumpărată din România în ianuarie 2012, cu 10.000 de euro, de Constantin Mihai, un bărbat de 37 de ani originar din Târgovişte, şi de către soţia sa, Valentina.   Anchetatorii spun că tânără a fost transportată împotriva voinţei ei în Regatul Unit, forţată să lucreze ca prostituată în Ilford, o suburbie a Londrei, şi supusă bătăilor în mod constant de către Constantin Mihai. Femeia a fost deposedată de documentele de identitate şi îndopată cu alcool şi cocaină pentru a deveni dependentă de “stăpâni”, potrivit essexlive.news.

Victimei i s-a dat un telefon conectat la conturile lor de iCloud, astfel încât comunicările şi mişcările ei să poată fi monitorizate în orice moment. Ea a fost împiedicată să ia legătura cu membrii familiei şi a fost forţată să le spună că nu mai vrea să-i vadă.   În aprilie 2015, după trei ani de prostituţie forţată, violenţă şi abuz de droguri, tânăra a reuşit să ascundă în secret destui bani pentru a cumpăra un bilet de avion către Ungaria, unde avea legături de familie.
Sursă: adevarul.ro
Citeşte mai mult: adev.ro/p9g6wc

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!