Trei medalii într-o lună! Darius Movileanu, de două ori bronz și o dată argint la turneele de tenis de masă interne și internaționale

Publicitate

Ionuț Parghel
Târgovișteanul Darius Movileanu a avut parte de o serie de rezultate mai mult decât bune în prima parte a anului 2018. Văzut de specialiști ca o speranță a tenisului de masă românesc, dâmbovițeanul de 12 ani a fost în grafic la primele turnee naționale și internaționale din acest an.

La ultimul concurs la care a participat, Movileanu a cucerit medalia bronz. În cadrul Campionatului Național pentru juniori (15-18 ani), desfășurat la Bistrița, dâmbovițeanul a terminat pe ultima treaptă a podiumului, în proba individuală. În schimb, la Naționalele pentru cadeți (13-15 ani), târgovișteanul a obținut argintul în proba de dublu a întrecerii. Mai mult de atât, în ultima parte a lunii martie, Movileanu a reprezentat România la “Italian Junior &Cadet Open (13-15), iar în concursul pe echipe a cucerit medalia de bronz. Movileanu  este sportiv la CSA Steaua București, club care l-a legitimat în urmă cu doi ani. Până să ajungă la Steaua, dâmbovițeanul a mai evoluat pentru CS Mioveni și CS Pristavu Muscelul Câmpulung, iar idolul său este chinezul Ma Long.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!