A trăit momente groaznice! A fost bătut crunt! „A venit unul cu o sabie. Puteam muri la acest meci”

Publicitate

Cornel Iacob, oficial al clubului Unirea Slobozia Moară, a ieșit cel mai șifonat în urma scandalului iscat pe stadionul din Colacu. Aflat în staff-ul tehnic, ca antrenor secund, acesta a încasat-o cel mai rău la disputa ce a contat pentru runda a noua a Ligii a 5-a. Iacob și-a dorit calmeze spiritele în momentul când pe unul dintre componenții echipei sale (Dragoș Rogojinaru) au sărit să-l bată câțiva jucători ai formației gazdă.

Faptul cert e că după ce a reușit să scape din acel meleu, atât Iacob, cât și Rogojinaru, au alergat la mașină pentru a se afla în siguranță. Nu mai că în autovehicol a apărut iadul pe pământ pentru cei doi, fiind terorizați de un spectator din Colacu cu o sabie. După ce au spart geamurile mașinii, huliganii din Colacu s-au năpustit asupra “secundului” din Slobozia, făcându-l KO. În urma loviturilor primite acesta s-a ales cu tăieturi în zona capului, arcada spartă și coaste fisurate, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște.

“Pentru început, pe teren, l-au lovit pe jucătorul nostru Rogojinaru. Am sărit de pe bancă pentru a calma spiritele, dar acestea s-au inflamat și mai tare. Din seriile de pumni și picioare am reușit amândoi să fugim spre mașină pentru a fi în siguranță. Nu mai că în mașină nu a fost așa. A fost mult mai rău! În acel moment la noi a venit unul cu o sabie. Ne-a amenințat, iar apoi a spart geamurile autovehicolului. De frică eu am fugit, dar m-au prins lângă un gard și m-au omorât ca pe un câine. Am zis că mor în acele momente. În urma loviturilor primite m-am ales cu leziuni la cap, ochii umflați, arcadă spartă, coaste fisurate și multe altele. Din ce am înțeles, acel huligan care a venit cu sabia la noi a fost oprit de tatăl său. Puteam muri la acest meci. Sunt în fotbal de o perioadă bună de timp, dar așa ceva nu credeam vreodată să întâmpin. Vă spun sincer că am văzut moartea cu ochii”, ne-a declarat Cornel Iacob. Se pare că individual care l-a lovit bestial pe “secundul” de la Slobozia Moară are 27 de ani și este certat de poliție pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!