TRAGEDIE! Un băiețel de 13 ani a murit în urma unui cumplit accident

Publicitate

Scenă și eveniment inimaginabil de tragic în comuna Vânătorii Mici din județul Giurgiu, la limită cu județul Dâmbovița. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanță din Dâmbovița, Giurgiu și Ilfov au intervenit ieri la un caz soldat, din păcate, cu o tragedie.

Un copil de 13 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul condus de tatăl său a derapat și a căzut în râul Argeș. Tatăl a reușit să scoată din mașină copilul de 11 ani, însă pentru băiatul de 13 ani au intervenit pompierii. Copilul a fost scos, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, un echipaj de la Garda Potlogi, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu barcă de la Detașamentul Titu. De la ISU Giurgiu a sosit un echipaj de intervenție și de la SAJ Giurgiu un echipaj de ambulanță.

Copilul a fost scos din mașină de pompierii de la Garda de intervenție Potlogi, fiind preluat de echipajul de ambulanță, care a demarat manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de echipajul de ambulanță (de terapie intensivă, cu medic), sosit în sprijin, de la ISU București-Ilfov. În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, din nefericire, în jurul orei 17:05, copilul a fost declarat decedat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!