Tortul anului 2024 poate fi gustat chiar la Târgoviște! Noi premii pentru cofetarii dâmbovițeni la cel mai mare târg de cofetărie și patiserie din țară

Publicitate

Au continuat concursurile din cadrul Târgului GastroPan, ce se desfășoară zilele acestea la Brașov.

Gabriela Mirică (Petcu), cofetarul târgoviștean care a reușit să câștige, joi, cel mai râvnit premiu al evenimentului – Tortul anului 2024 („Rodul vieții”), a reușit să se situeze din nou printre cei mai buni, de data asta la secțiunea produse de patiserie. Gabriela a obținut o binemeritată și muncită Mențiune pentru „Canela cu pere” (cu adaos de fibre).

Colegul ei, Sebastian Mihai Poteraș, a urcat pe podium, pe locul II, cu preparatul fără zahăr procesat ”Belșug cu mere”.

„Noi premii si medalii în cadrul concursului național GastroPan. (…) Produsele noastre au fost apreciate ca aspect si gust si au avut mai multe caracteristici inovatoare legate de eticheta curată.

Felicitări colegilor noștri și ne bucurăm pentru perfomanțele, dăruirea și curajul de a etala aceste minunății.

În curând, pregătim o lansare a produselor medaliate, pentru a ajunge pe papilele tuturor dulcexinilor care ne urmăresc și iubesc rodul muncii noastre”, au transmis reprezentanții Cofetăriei Alex, din Târgoviște. Cofetăria Alex poate fi găsită pe Centrul Vechi.

Vă reamintim că la Brașov are loc cea de-a cincea ediție a celui mai mare Târg de panificație, cofetărie și alimentație publică, GastroPan, unde profesioniștii din aceste domenii se întrec în a-și arăta măiestria în arta culinară.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!