Tonomat cu lumânări, candele și tămâie la o biserică din România

Publicitate

Ştefan Khalil
Un preot din Câmpina, județul Prahova a dat naștere multor glume pe site-urile de socializare după ce a pus în tonamatul de din curtea bisericii lumânări, candele și tămâie. ,,Așteptăm dozatoare de agheasmă’’ , a fost una dintre reacțiile de pe internet.

Motivul pentru care preotul a făcut această improvizație, a fost pentru că tonomatul cu lumânări este în folosul bisericii, unde se aflặ ṣi un cimitir.   Biserica este  destul de izolată și nu poate ține magazinul deschis, iar din acest motiv nu poate nici să vândă lumânările. Cei care se duc la bisericặ, pot cumpăra de la tonomat lumânări, candele și tămâie.

Pe internet au început deja să circule ironiile, dar au fost însă și persoane care au susținut ideea preotului. ,,Pentru că biserica a ținut tot timpul pasul cu tehnologia, la biserică de pe Voila s-a montat un automat de… lumânări. Într-un viitor apropiat, asteptăm dozatoarele de anafură, prescuri, colivă și agheasmă. Această știre nu este o glumă și nici un pamflet, așa că vă rog să o tratați cu seriozitate” , a spus un barbat pe Facebook, potrivit observator.tv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!