Titu: Vor avea loc acțiuni de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și scărilor de bloc pentru limitarea raspândirii COVID -19

Publicitate

Măsuri pentru limitarea efectelor răspândirii Coronavirus (COVID-19) vor fi luate și în orașul Titu, unde administrația va demara, începând de mâine, dezinfectarea străzilor, a trotuarelor și a scărilor de bloc.

Primarul orașului, Traian Nicolae, a transmis, în această seară, un mesaj pentru localnici.

“Trecem printr-un moment în care avem nevoie să dăm dovadă de responsabilitatea și solidaritatea noastră, precum și de respectarea măsurilor adoptate de către autorități.

Vă asigur de implicarea totală a mea și a celorlalți colegi din administrația publică locală pentru a aplica măsurile legale și necesare în vederea limitării efectelor negative produse de Coronavirus. Vă rog să vă informați doar din surse oficiale, noi vă vom transmite in timp real toate informațiile necesare, în toată această perioadă. Nu ezitați să apelați la noi în caz de nevoie.

În primă fază, vom interveni de mâine prin societatea Consiliului Local Titu- SALUB SRL, pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor și scărilor de bloc cu soluție pe bază de clor, acțiune pe care sperăm s-o facem în mod regulat. Am pregătit această acțiune împreună cu salariații administrației publice locale, deși întâmpinăm dificultăți în procurarea substanțelor dezinfectante care, cu greu se găsesc pe piață.

Urmează imediat și acțiuni de dezinsecție în oraș împotriva căpușelor și gândacilor, în urma solicitărilor dumneavoastră.

Vă vom informa, pe parcurs, de toate măsurile pe care o să le luăm în perioada următoare.

Să fim optimiști și să ne gândim că va veni curând ziua în care normalitatea va reveni în viețile noastre”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!