Teroare! Eleve bătute cu biciul la şcoală de un părinte furios. Totul s-a petrecut în faţa profesoarei şi a celorlalţi colegi

Foto: captura observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
La o școală din  Ighiṣu Nou, în apropiere de Mediasi, un părinte a venit la școala unde învață fiica sa, pentru a bate două eleve cu care aceasta ar fi avut probleme. Părintele agresor a început să le lovească pe cele două eleve de clasa a VIII-a, chiar în față profesoarei de matematică care le ținea partea.

Totul a început atunci când a avut loc un conflict între cele două fete de clasa a VIII-a și fiica părintelui, de clasa a V-a, care a venit să facă dreptate pentru aceasta. Fata, speriatặ de colegele ei mai mari, a sărit gardul într-o pauză și s-a dus acasă cerându-i tatălui său ajutorul. Părintele s-a infuriat și a venit cu un bici la școală. A profitat de momentul în care porțile  erau deschise, atunci când mașina de la salubritate era în incinta și s-a dus direct în clasa în care învặṭau cele două tinere care s-au certat cu fiica lui.

Profesoara de matematică era în de fata în momentul incidentului și a încercat să-l scoată pe tatăl agresor din clasặ, dar nu a reușit. Acesta s-a oprit abia când a intrat directoarea școlii. Cele două fete agresate sunt surori, iar una dintre ele avea o relație cu băiatul cel mare al tatălui violent. Acesta ar fi fost și motivul de la care a pornit conflictul cu fata lui cea mică.

Constantin Dincă, purtător de cuvânt la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu: “A îmbrâncit cadrul didactic, care se afla în clasă şi cu biciul pe care-l avea la el a lovit două fete, a declarat acesta pentru Observator.

lena Walter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu: “Poliţiştii le-au transportat pe cele două tinere la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, faţă de agresor fiind aplicată măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă.”

Constantin Cornea, psiholog: “Un astfel de eveniment cu siguranţă poate produce traume în sufletul unor copii mici. Îşi pot pune problema, pentru prima dată în viaţa lor, că pot suferi daune fizice din partea unor adulţi.”

Tatặl agresor este acum anchetat pentru lovire, tulburarea liniṣtii publice ṣi folosirea farặ drept a unor obiecte periculoase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!