Târgoviștenii cer umbră la locurile de joacă

Publicitate

Vești bune pentru copii, părinți, bunici, tineri sau mai puțin tineri care se bucură zi de zi de noile locuri de joacă de la Târgoviște. Așa cum exista deja în planurile administrației, dar și în urma numeroaselor cereri sosite din partea târgoviștenilor, în aceste locuri, din toamnă, se va lucra pe amenajarea… verde, astfel încât, să apară și umbra mult dorită și cerută de cetățeni.

Primarul Cristian Stan a declarat recent despre această doleanță: ”Este foarte ok abordarea, satisfacțiile muncii pe care o prestezi apar cand omul spune mulțumesc, e bine ce ai făcut, am unde să stau cu copilul, lucruri care nu sunt foarte complicate, dar care oferă satisfacții deosebite, de ordin moral”.
Locurile de joacă amenajate sau în curs de amenajare sunt situate într-adevăr în zone care până mai ieri erau niște terenuri virane, insalubre, sufocate de bălării. Singurul loc de joacă dintre cele deja încheiate, care este umbrit și oferă răcoarea mult dorită, este cel din Aleea Trandafirilor, grație locului ales pentru a fi construit și grație vegetației abundente din acest cartier. Faptul că planurile administrației prevedeau oricum și apariția vegetației și, implicit a umbrei, s-a potrivit cu doleanțele oamenilor, care mai au însă puțin de așteptat.
Proiectul Primăriei Târgoviște ce vizează amenajarea și reabilitarea a 13 locuri de joacă în acest an este în plină desfășurare. Demarate în primăvară, unele șantiere au fost deja încheiate, iar obiectivele date în folosință. Proiectul Primăriei prevede astfel de spații de recreere în următoarele locuri: șase în Microraionul VI, alte trei în Microraioanele XI, XII, câte unul în Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, Microraionul III şi pe Calea Bucureşti.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele