Târgovișteanca Izabela Simion, pe unul dintre cele mai râvnite scaune la ”The Four – Cei 4”

Publicitate

”The Four – Cei 4”, noua emisiune dedicată muzicii, difuzată de postul Antena 1, o are printre competitori și pe târgovișteanca Izabela Simion. La recenta ediție, Lu-Chan nu a avut timp să se ”obișnuiască” pe scaunul obținut la ”The Four – Cei 4” cu doar o ediție înainte, pentru că Izabela a câștigat lupta și, după două melodii, și locul printre Cei 4!

A fost al treilea duel al serii și prima schimbare pe scaunele ”The Four – Cei 4”. Izabela cântă de la 14 ani, a făcut backing vocals pentru artiști cunoscuți precum Horia Brenciu sau Lidia Buble și a făcut parte din grupa lui Carla’s Dreams la X Factor, difuzată tot de Antena 1.

Hotărâtă să obțină un scaun, Izabela l-a provocat la duel pe Lu-Chan și a câștigat inclusiv simpatia și admirația publicului, pentru că, deși la o mică diferență față de competitor, a reușit să obțină mai multe voturi din partea celor care au urmărit-o.

Chiar dacă a obținut un scaun, lupta continuă pentru Izabela. Sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, alți artiști tineri și talentați vor încerca să lupte pentru ceea ce a luptat și târgovișteanca: un loc pe unul dintre cele patru scaune.

Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații – Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams – vor evalua prestația. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Totuși, publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare: artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii concursului, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun nu pot fi readuși în competiție.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!