Târgoviștea se pregătește să încaseze cea mai mare sumă alocată vreodată prin PNDL

Publicitate
Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, are vești foarte bune pentru locuitorii orașului! Prin intermediul finanțărilor venite de la Ministerul Dezvoltării Regionale, infrastructura educațională va cunoaște o atenție fără precedent.
Potrivit edilului, ministerul amintit a semnat deja 34 de contracte de finanțare care vizează investiții în valoare de peste 20 de milioane lei, mai exact 20.277.587,11 lei, aferente infrastructurii educaționale.
”Extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Creșei nr. 2, a Creșei nr. 13, a Creșei nr. 14, a Creșei nr. 16 reprezintă numai câteva dintre proiectele care urmează să beneficieze de finanțare. În următoarele două săptămâni, vor fi semnate încă 6 contracte de finanțare, valoarea acestora fiind de aproximativ 14.000.000 lei. Cu aceste sume, înregistrăm o alocare financiară care depășește de 10 ori cea mai mare sumă accesată vreodată de municipiul Târgoviște prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL”, a precizat primarul Cristian Stan.
Amintim că la jumătatea lunii iulie 2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a publicat lista obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, ce se derulează în perioada 2017 – 2020.
Judeţul Dâmboviţa a primit finanţare pentru 246 de obiective de investiţii (din 425 de solicitări depuse), în valoare totală aprox. 164 milioane Euro.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele