TÂRGOVIŞTE: Vino la deschiderea noului showroom Comteleprest, pe 22 noiembrie. Concurs special cu multe premii

Publicitate

Comteleprest SRL se pregătește să deschidă un nou Showroom în orașul Târgoviște în an aniversar! Comteleprest SRL, una dintre cele mai longevive societăți comerciale din Dâmbovița, a împlinit anul acesta 25 de ani de la înființare, marcând astfel un sfert de veac de activitate.

Un motiv în plus de mândrie va fi deschiderea celui de-al treilea magazin propriu în municipiul Târgoviște, de tip Showroom, în data de 22 noiembrie 2018, la ora 09,00. Noul magazin este situat în centrul orașului, vizavi de Parcul Mitropoliei, în zona comercială situată la parterul blocului H5, aflat pe strada Prieteniei.

În noul magazin COMTELEPREST se vor comercializa sisteme de securitate (video, antiefracție, incediu, control acces), sisteme audio AKAI, sisteme satelit. De asemenea, aici va fi punct de reîncărcare abonamente FOCUS SAT, precum și reîncărcare cartele prepaid VODAFONE, TELEKOM, ORANGE, LYKA.

Magazinul va fi dotat cu un panou activ de prezentare, cu produse funcționale din gama sistemelor de securitate, aspect care transformă magazinul într-un showroom unic în județul Dâmbovița.

Concurs special pentru clienți la deschidere

Clienții care vor trece pragul noului magazin pot participa la un concurs special, organizat în zilele de 22 și 23 noiembrie!

Cei care vor face cumpărături de cel puțin de 20 de lei vor avea ocazia să participe la “Roata norocului”, unde vor exista toate șansele de a câștiga unul dintre produsele oferite gratuit. Premiile puse la bătăie sunt variate, constând în boxă portabilă Orico, mini boxe Canyon, accesorii audio (căști, microfon) și conectică (cablu separator căști, cabluri usb, selfie stick), dar și cartele reîncărcabile în valoare de 5 euro Vodafone și Telekom. În plus, premiul cel mare va consta într-o boxă activă ABTS-900. Regulamentul concursului, pentru toți participanții, va fi făcut public în cel mai scurt timp.

Comteleprest dă, astfel, startul unui sezon plin de surprize, reduceri masive, promoții săptămânale, iar la finalul acestui an se va organiza Tombola de Crăciun, cu premii substanțiale, unde cel mai important dintre acestea va fi un sistem complet de supraveghere video cu 4 camere!

Sunteţi invitaţi în data de 22 noiembrie 2018 la inaugurarea noului Showroom Comteleprest situat în centrul orașului Târgoviște, vizavi de Mitropolia Târgoviște!

Nu uitați să urmăriți paginile de Facebook și Instagram Comteleprest, unde veți fi la curent cu noutățile legate de produse, dar și viitoarele concursuri și tombole organizate!

Relații și detalii suplimentare se pot afla apelând numerele de telefon 0757 038 484 și 0722 303 088 sau la e-mail: comteleprestcomenzi@gmail.com.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

1 COMENTARIU

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele