TÂRGOVIȘTE: Un tânăr a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis. A fost prins de polițiști

Foto arhivă
Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat un tânăr de 28 de ani, din Gura Ocniței, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 30 martie, ar fi sustras un autoturism parcat pe raza municipiului Târgoviște, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 29-30 martie, cel în cauză ar fi sustras un acumulator de la un alt autoturism. Bunurile sustrase au fost recuperate. Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.

Pentru a preveni furturile de şi din auto, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:

La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact şi asiguraţi-l, chiar dacă veţi lipsi pentru un timp foarte scurt. Furtul unui autotursim cu cheile în contact durează câteva secunde.

Închideţi complet toate geamurile! Un singur geam lăsat întredeschis poate să anuleze toate măsurile de precauţie luate!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!