TÂRGOVIȘTE: Tunel cu raze infraroșii la Bliss and Beauty

Publicitate

Bliss and Beauty este unul dintre cele mai moderne saloane de coafură, cosmetică, manichiură și masaj( terapeutic și anticelulitic) din Târgoviște. Aflat în zona Pieței 1 Mai, salonul oferă servicii complete de înfrumusețare la prețuri accesibile, iar produsele sunt de cea mai înaltă calitate, fiind de la firme cu renume internațional. Echipa Bliss and Beauty este formată numai din tineri care sunt mereu la curent cu noutățile. Cochetul salon oferă atât tratamente faciale, cât și corporale. Tunelul cu raze infraroșii reprezintă de departe piesa de rezistență la Bliss and Beauty!

Beneficiile tunelului cu raze infraroșii:
– eficient pentru probleme de supraponderabilitate,
– îmbunătățește sistemul limfatic, fiind adjuvant în tratamente de scădere a greutății corporale;
– îmbunătățește aspectul pielii, eliminând toxinele și substanțele reziduale;
– dilată porii, permițând maximă permeabilitate a principiilor active;
– tratează celulita;
– activează circulația sângelui;
– drenaj, etc.

Ce este tratamentul cu tunel cu raze infraroșii?

Tratamentul cu tunel cu raze infraroșii reprezintă o adevărată saună modernă ce acționează prin intermediul razelor infraroșii de undă lungă, grație cărora se pot soluționa probleme ca obezitatea, celulita, problemele de fermitate și tonifierea pielii. Tratamentul tunel cu raze infraroșii permite încălzirea diferențiată a două cupole de tratament și totodată reglarea temperaturii pentru maximum de confort. Metoda de slăbit tunel cu raze infraroșii este ideală pentru cei care au un stil sedentar, dar și pentru cei care vor să aibă un mai mare control asupra propriei greutăți. Se activează procesul de lipoliză (arderea grăsimilor), arzându-se aproximativ 750 de calorii în doar 30 de minute de tratament. Razele cu infraroșii generează căldură focusată pe corp și nu pe aer, ca atare transpirația provocată este format din 30% grășimi și toxine, spre deosebire de doar 15% în cazul saunei obișnuite.
Tunelul cu raze infraroșii “No Cellulite” reprezintă o saună profesionistă modernă cu multiple efecte asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate și de luminozitate a pielii. Datorită modalității sale de închidere, temperatura din interior se va mări și în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroșii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschiși, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpirație intensivă și mult mai benefică.
Căldura oferită de razele infraroșii în cadrul ședințelor de împachetări anticelulită este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deși senzația de disconfort termic este minimă, rezultatele sunt de două ori mai bune. Se fac împachetări cu cele două creme reducătoare “vedete” Biothecare Estetika-Secret Secret no. 1 și Body Wrap.
Costul unui pachet de 5 ședințe pentru Tunel cu raze infraroșii este de 250 de lei, iar o ședință este 50 de lei. Durata unei ședințe este de 45 de minute.
Tratamentul facial include demachiere, tonifiere, peeling, gomaj, vapozon, skin scrubbler, masaj, mască, electroderm. Durata ședinței este 90 de minute, iar costul este de 120 de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!