TÂRGOVIŞTE: Tratamente de remodelare corporală și rejuvenare facială la Salonul Avenue Dee din cadrul Centrului Medical Valleriana

Publicitate

Salonul Avenue Dee îți oferă tratamente de remodelare corporală și rejuvenare facială. Acestea sunt realizate cu cele mai revoluționare tehnologii în domeniu, cu super rezultate, cum este cazul lipolaserului Zentisse.

Rezultatele tratamentului cu lipolaserul Zentisse sunt vizibile de la prima ședință, dar se recomandă un ciclu de cinci-zece săptămâni. Se pierde minim 1 cm/ ședință (30 minute), iar în medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/ ședință în zona abdominală. Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30% a stratului de grăsime tratat. Zentisse Slim Light (laser de slăbit) este permisiv în selectarea zonelor de lucru: submandibular (gușă), brațe, spate, abdomen, talie, fese, coapse și gambe. Timp de lucru: 30-40 minute (excepție gușă – 15 minute). Salon Avenue Dee se află în incinta Centrului Medical Valleriana din Târgoviște. Pentru programări puteţi suna la numărul de telefon 0760 263 282.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!