TÂRGOVIŞTE: Style Events te provoacă la concurs! Cum poți beneficia de oglindă magică la evenimentul tău

Publicitate

Style Events își stă la dispoziție cu cea mai nouă tehnologie fie că este vorba de nuntă, botez, aniversare sau petrecere corporate. Oglinda magică pe care o pune la dispoziție agenţia de evenimente din Târgoviște va fi întodeauna pe placul tău și a invitaților tăi pentru cele mai reușite petreceri.

Cu accesorii diferite pentru fiecare eveniment, cabina foto de ultimă generație este alegerea perfectă pentru orice perecere din viața ta. Aceasta îți oferă ție și invitaților tăi distracție garantată și momente de neuitat surprinse pentru totdeauna într-o fotografie. Style Events face tot posibilul ca fiecare eveniment să fie unic și deosebit de fiecare dată. Cum este mereu alături de tine și te ajută să ai parte de un eveniment de neuitat, Style Events te provoacă la un concurs interesant în perioada 13 iunie – 13 august 2018. Astfel, Style Events își oferă gratuit timp de 2 ore cabina de tip oglindă în următoarele condiții:
⦁ să fi mireasă în 2019;
⦁ să achiziționezi unul dintre pachetele Style Events pentru decorul sălii până la 13 august 2018;
⦁ să dai like și share paginii de Facebook Style Events.
Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0723 315 494 sau poți merge la sediul firmei aflat pe Calea Câmpulung, nr. 79 A, din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!