TÂRGOVIȘTE: Spitalul de la Mănăstirea Dealu ar putea găzdui un centru unic în România și în Europa de Est

Publicitate

Proiect superambițios la Târgoviște, unde există în plan realizarea primului centru de recuperare și refacere a militarilor răniți în teatrele de operații. Zilele trecute, primarul Cristian Stan a discutat despre acest proiect cu repezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir”.

”Sunt bucuros că am reușit să punem bazele unei colaborări care va avea că rezultat construirea, pe locația fostului spital de la Mănăstirea Dealu, a singurului centru de recuperare medicală din România a militarilor români și a militarilor veterani, participanți în teatrele de operațiuni militare, fiind și singurul astfel de centru din Europa de Est”, a declarat edilul.

În cadrul acestui parteneriat, Primăria Târgoviște va pune la dispoziție locația, urmând că Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” să asigure finanțarea construirii noului centru. Reprezentanții Asociației au mulțumit politicienilor, ofițerilor, comunității târgoviștene, mass-media, cât și tuturor oamenilor care au comentat (în orice fel) acest demers, subliniind că militarii au nevoie urgentă și stringentă de acest centru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!