TÂRGOVIŞTE: S-a pierdut Jeep. L-a văzut cineva?

Publicitate

Jeep, un câine extrem de drăguţ, iubit enorm de stăpânul său, a dispărut pe data de 13 martie din Valea Voievozilor. La momentul dispariţiei avea la gât o zgardă cu un bănuţ pe care scrie numele său, dar şi numărul de telefon al stăpânului.

Se bănuieşte că cineva l-ar fi luat şi l-ar fi adus în Târgovişte. Haideţi să îl găsim pe Jeep. Dacă l-a văzut cineva puteţi suna la numărul de telefon 0732462209, persoană de contact Tiby Rădulescu.

„E a patra zi fără Jeep. Apelez la bunătatea oamenilor, care nu se bucură de ceva sau cineva care nu le aparține. Jeep s-ar fi întors, dacă era lăsat să plece, de aceea îl rog pe acela care din întâmplare l-a găsit şi l-a plăcut atât de mult încât să-și dorească să-l păstreze, să se gândească la faptul că nimic nu e întâmplător și că roata se învârte, și el poate sa piardă…de aceea i-aș fi recunoscător dacă l-ar duce la orice veterinar pentru a-l putea lua acasă unde îi este locul…are nevoie de tratament și de noi. Nu voi uita de recompensă. Aștept, dar voi lupta între timp, cu speranță că încă mai există oameni empatici si plini de compasiune. Mulțumesc!”, transmirea ieri, pe pagina personală de facebook, Tiby Rădulescu, stăpânul lui Jeep.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!