TÂRGOVIŞTE: S-au dat drept reprezentante ale unei firme şi i-au furat banii din casă

Publicitate

La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului
Târgoviște au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 74 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință 2.500 de lei. Din primele cercetări a reieşit că, în ziua de 23 septembrie, la domiciliul acesteia s-au prezentat două persoane care s-au recomandat a fi reprezentanții unei societăți comerciale.

Sub pretextul oferirii gratuite de produse de curățenie, partea vătămată le-a permis accesul în locuinţă. Profitând de neatenția acesteia, bănuitele i-au sustras suma de bani. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea principalelor bănuite, tragerea lor la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.
Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracțiuni, polițiștii le recomandă
cetățenilor, îndeosebi celor vârstnici:
Nu permiteți accesul în locuință persoanelor străine care se recomandă a fi
distribuitori de produse, chiar dacă acestea insistă. Manifestați atenție la articolele oferite! Prin promoții atrăgătoare, puteți deveni cu ușurință victima unei înșelăciuni. Dacă, din diferite motive, persoane necunoscute v-au trecut pragul casei, nu le daţi nicio posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi supravegheați-le în permanență.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele