TÂRGOVIŞTE: Peste o mie de locuri de muncă vin la ”pachet” cu proiectul de la Gară

Publicitate

Materializarea demersurilor de construire a unui mall în Târgoviște, salutată și de primarul municipiului, Cristian Stan! Consiliul Județean a semnat zilele trecute contractul prin care terenul viitorului complex comercial a fost pus la dispoziția investitorului!

Administratia locală târgovișteana își exprimă disponibilitatea de a sprijini aceste demersuri, în limita competențelor conferite de lege, în toate aspectele care țin de eliberarea documentațiilor de urbanism necesare investiției, dar și în derularea activității noului centru commercial, a precizat edilul de la Târgoviște.
”Cele peste 1000 de locuri de muncă create, coroborate cu o valoare a lucrărilor de construcții de peste 220 de milioane lei, la care adăugăm regenerarea urbană a unei zone până acum inaccesibile târgoviștenilor reprezintă tot atâtea argumente pentru a concluziona că investiția este utilă și oportună pentru comunitatea noastră. Menționez că tot pe locația fostei UM Gară, Primăria Târgoviște va derula un proiect de construire de locuințe prin ANL, la care se adaugă amenajarea, pe fonduri europene, a unui parc, pe un teren pus la dispoziție de către Consiliul Judetean. Alaturi de aceste proiecte, amintim și construcția în aceeași zonă a unui stadion, toate acestea reprezentând coordonatele unei dezvoltări urbane fără precedent a municipiului Târgoviște, dacă ne raportăm la ultimii 30 de ani”, a subliniat primarul Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!