TÂRGOVIȘTE: În Micro IX a început operațiunea ”Garajul” | FOTO

Publicitate

Somațiile lipite de oamenii administrației pe garajele locuitorilor din Micro IX, străzile Avram Iancu și Radu Gioglovan, au dezmorțit complet cartierul de câteva zile. Este vorba despre continuarea proiectului administrativ de amenajare a parcărilor moderne, însă ulterior demolării garajelor, printre foarte puținele rămase ”în picioare” în oraș.

Târgoviștenii de aici au la dispoziție o săptămână să debaraseze și să demoleze garajele pe care le dețin, în caz contrar, urmând să suporte costurile demolării de către administrație.

O parte dintre locatari au ”ras” deja garajele, alții se pregătesc și încă își adună toate obiectele și materialele depozitate pe lângă autoturisme, iar alții au ”negociat” cu persoane de etnie romă care vor dezmembra garajele și le vor duce la fier vechi.

Unii dintre ei ne-au declarat că le pare rău, pentru că foloseau garajele și pe post de ”boxe” de depozitat tot felul de obiecte strânse în ani, alții țineau chiar butoaiele cu murături, însă cei mai mulți s-au conformat și consideră că acțiunea este, până la urmă, binevenită, întrucât va schimba complet ”fața” cartierului.

Rămâne de văzut ce măsuri va lua administrația cu garajele inestetice care au rămas ”înțepenite” pe diverse terenuri proprietate particulară din Târgoviște. Și sunt astfel de cazuri chiar și în Micro IX.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!