TÂRGOVIȘTE: Despre schimbările de la Spitalul Mănăstirea Dealu, unde se va realiza un centru unic în Europa de Est

Publicitate

Luni, 12 februarie, de la ora 17.30, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, va fi prezent în studioul emisiunii Întrebări și Răspunderi, moderată de Monica Ghiurco la TVR1.

”Am o temă specială. După aproape doi ani, revine la emisiunea mea Marius Apostol, însoțit de această dată de Dan Cosma. Cei doi, împreună cu camarazii lor din Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi «Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir», luptă să construiască primul centru pentru tratamentul și refacerea celor întorși din teatrele de operații. Un proiect ambițios, care, anul acesta, capătă o semnificație aparte… Alături de noi va fi Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, acolo unde centrul de recuperare fizică şi psihică a militarilor veterani din teatre ar putea deveni realitate anul acesta. Vorbim de fapt despre primul centru de acest fel nu doar din România, ci și din Europa de Est. Ar fi o frumoasă și utilă realizare de Centenar, nu credeți?… Aflăm împreună toate detaliile, mizez pe prezența voastră!”, a scris Monica Ghiurco pe contul personal de facebook.

Vă reamintim că recent, la Târgoviște, între primarul Cristian Stan și repezentanți ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” s-au purtat discuții serioase legate de acest proiect superambițios.

Dacă se va realiza, primul centru de recuperare și refacere a militarilor răniți în teatrele de operații se va face la fostul spital de la Mănăstirea Dealu, locație ce va fi pusă la dispoziție de administrația de la Târgoviște. Trebuie subliniat că militarii au nevoie urgentă și stringentă de acest centru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!