TÂRGOVIŞTE: Cei doi bărbați găsiți morți pe un câmp au fost executați în stil mafiot. Ce a arătat autopsia

Publicitate

Tot mai multe indicii arată că Gheorghe Ifrim, consilier local, și Ion Neagu, un ajutor pe care îl luase la cules de varză, nu au fost omorâți accidental. Este vorba de o execuție. Primul a fost împușcat de aproape, în cap, dar și în piept, în timp ce al doilea a fost împușcat în spate, iar trupul său se afla la 100 de metri de cel al consilierului.

Acesta ar fi văzut cum angajatorul său a fost ucis și ar fi încercat să fugă, dar nu a încercat să scape, fiind și el împușcat mortal. Cei doi bărbați ar fi fost omorâți de unul sau mai mulți braconieri, care s-ar fi aflat în zonă, unde vânau ilegal.
“La primul decedat s-au găsit două orificii prin intrare la nivelul masivului cranio – facial şi la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidenţiat, multiple fracturi ale boltei şi bazei craniului, fracturi costale, contuzie şi plagă pulmonară, recum şi multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat la examenul extern s-au evidenţiat două orificii de intrare cu lipsă de substanță tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă şi că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice”, a declarat pentru “Adevărul” dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește și: Cine i-ar fi împuşcat pe cei doi bărbaţi. Noi informaţii ies la iveală
Citește și: Unul dintre bărbaţii ucişi pe un câmp era consilier local. A fost împuşcat în cap
Citeşte şi: ŞOCANT! Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi mortal

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!