Târgoviște: Au fost prinși hoții care au furat mai multe articole vestimentare aflate la uscat în fața unui bloc

Publicitate

Polițiștii i-au prins pe hoții care au furat mai multe articole vestimentare aflate pe sârmele de rufe din fața unui bloc din Microraionul IX din municipiul Târgoviște. Este vorba de o minoră de 17 ani și de un bărbat de 20 de ani, din localitate.

Cei doi tineri au sustras în noaptea de joi spre vineri mai multe articole vestimentare aflate la uscat în fața unui bloc. După fapta comisă, ambii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

“La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a două persoane, un bărbat de 20 de ani și o tânără de 17 ani, din Târgoviște.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras mai multe articole vestimentare aflate la uscat în fața unui bloc din Târgoviște.

Prejudiciul cauzat este estimat la 200 de lei.

Pe numele celor două persoane, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

La sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane din cartierul Micro IX și nu numai au împrăștiat în mediul online imagini surprinse pe camerele video, cu  următorul mesaj: “În atenția autorităților și a locatarilor din micro 9 . Este a doua oara când acești indivizi îmi fură hainele. Paguba este nesemnificativă.

Problema este că eu nu cred că ei umblă la 3 dimineața doar după haine puse la uscat. Acum câteva seri cel înalt încerca la ușile scărilor și suna la interfoane. Vă rog ,distribuiți masiv să îi prindem. Azi voi face și plângere la poliție. Micro 9, Avram Iancu, bl 25.

Autoritățile s-au autosesizat și deja am fost contactat de către Politie. Mulțumesc tuturor pentru implicare”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!