TÂRGOVIŞTE: Aproape 2 milioane de euro pentru Cinematograful Independența

Publicitate

Dacă ieri scriam despre fostul Cinematograf Independența de la Târgoviște și spuneam că trebuie să avem răbdare… la comun, adică și târgoviștenii, și administrația, ziua de 2 august 2017 a venit cu vești excelente pentru acest obiectiv aflat azi în paragină.

Sub semnătura ministrului Sevil Shhaideh, a fost emis Ordinul nr. 5557 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Modernizare și reabilitare Cinematograf Independența, municipiul Târgoviște, județul Dambovița”.
Potrivit primarului Cristian Stan, valoarea totală a investiției este de 1.964.076 euro, iar valoarea lucrărilor finanțate prin Compania Națională de Investiții – CNI este de 1.716.308 euro. Durata maximă de realizare a investiției este de 24 de luni.

”Prin aprobarea acestei investiții se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgoviște, în condițiile în care, actuala clădire a cinematografului, situatăchiar în centrul orașului, se află într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulți ani”, a declarat primarul Târgoviștei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!