Sex dezlănțuit în secția ATI de la Târgu-Jiu, între un medic și o asistentă!

Publicitate

O sesizare anonimă adresată conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu descrie “aventuri sexuale” de neimaginat petrecute în secția de Terapie Intensivă, acolo unde sunt tratați bolnavii de COVID-19.

O asistentă medicală și un medic care își desfășoară activitatea la Secția ATI din cadrul unității medicale gorjene sunt cercetați de Consiliul etic al spitalului pentru că au făcut sex în spațiile acestuia. O persoană anonimă a trimis conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, dar și ministerului Sănătății o sesizare cu privire la aventurile celor doi.

Mai mult de atât, în sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 și că s-a aflat în aceeași încăpere cu medicul.

“În perioada 19-26.10, acesta (medicul rezident), deși însurat, a petrecut cu colega noastră, asistentă medicală recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul din 19 și testul PCR din 23.10.2020. Și acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deși doctorul a stat în aceeași cameră la un hotel de lângă spitalul nostru, a venit la serviciu, în cadrul secției ATI, fără să intre în izolare, reușind să se înregistreze, în această perioadă, cât și premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivați din rândul colegilor noștri”, reiese din sesizarea care a fost trimis[ conducerii spitalului și Ministerului Sănătății.

În aceeași reclamație se mai arată că secția a fost transformată într-un bordel: “A transformat secția ATI și COVID într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc”.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu nu a putut fi contactată pentru a-și exprima un punct de vedere, potrivit adevarul.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!