Tânăr sechestrat, tăiat cu cuțitul și bătut violent în Dâmbovița! Mai multe persoane au fost conduse la audieri

Publicitate

Ionuț Parghel

Un tânăr din Ilfoveni, în vârstă de 22 de ani, a trecut prin chinuri grele în seara zilei de 17 ianuarie. Acesta a fost sechestrat, tăiat cu cuțitul și lovit în stil mafiot de către un găeștean și de prietenii acestuia. Mai mult de atât, tânărul avea o prietenă în orașul din vestul județului, și care, se pare că aceasta era amanta unui bărbat însurat.

Polițiștii au fost anunțați cu privire despre acest caz de către fratele tânărului din Ilfoveni. În momentul când oamenii legii s-au deplasat la fața locului, aceștia au constatat că într-o locuință din Găești se tânărul (fratele reclamantului), împreună cu alți trei bărbați și o femeie, așa cum reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cursul serii de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oralului Găești au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un cetățean, din localitatea Ilfoveni, cu privire la faptul ca fratele său, un tânăr de 22 de ani, este lipsit de libertate de un bărbat care îl amenițta cu un cuțit.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat în interiorul unui imobil din Găețti pe fratele apelantului, partea vatama, alți trei bărbați și încă o femeie.

Tânărul de 22 de ani prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găești pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri.

Partea vătămată, tânărul de 22 de ani, a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

În prezent, la sediul Poliției Orașului Găești se aflș cei trei bărbați pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”.

Pe de altă parte, gășteanul și cei doi prieteni ai săi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în decursul zilei de astăzi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!