Table inteligente, videoproiectoare, calculatoare, mobilier nou. Vezi cum începe anul școlar la Târgoviște

Publicitate

Una dintre școlile târgoviștene care avea nevoie și a beneficiat în acest an de de unul dintre proiectele implementate de administrația locală târgovișteană pe linia dotării cu echipamente și mobilier specific, didactic și de laborator este Școală Gimnazială “Ioan – Alexandru Brătescu Voinești” din municipiul Târgoviște, sau Școala nr. 2 – cum mai este cunoscută.

Elevii vor găsi în noul an școlar table inteligente, videoproiectoare, calculatoare, articole și echipamente sportive, dar și mobilier școlar nou.

”De un proiect similar a beneficiat și Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, obiectul investiției fiind constituit de mobilier, videoproiectoare, calculatoare sau jucării. Alte 25 de unități de învățământ au beneficiat de investiții care au vizat dotarea cabinetelor medicale școlare, dar și a cabinetelor medicale școlare de medicină dentară”, a precizat primarul Cristian Stan.

Toate cele 27 de proiecte au fost derulate în acest an și au fost finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele