Super comedie la “Tony Bulandra”! Florina Cercel urcă pe scena teatrului târgoviștean în comedia “Mireasă de împrumut”

Publicitate

Ștefan Khalil
Florina Cercel se va afla pe scena Teatrului “Tony Bulandra”, din Târgoviște, vineri, 12 ianuarie, de la ora 19:00, în cunoscuta comedie ,,Mireasă de împrumut’’.
Iubitorii teatrului dâmboviṭean și nu numai au cu adevărat motive de bucurie în această perioadă.

Cortina se va ridica în premieră la Teatrul “Tony Bulandra” cu Florina Cercel în prim-plan, în rolul Eufemiei. Acest spectacol este așteptat de către iubitorii teatrului încă de la începutul lunii decembrie, când s-au pus în vânzare biletele pentru această piesă.
Tot în aceeași zi va avea loc și o conferință de presă la care vor lua parte atât cunoscuta actriță Florina Cercel, cât și Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Municipal din Targoviște. Cel din urmă va prezenta noile proiecte care se vor desfășura pe parcursul anului 2018, în cadrul Teatrului Tony Bulandra.
Florina Cercel pe cât are o carieră impresionantă, pe atât are și o viață tumultoasặ. Pe lângă faptul că a pierdut o sarcină, îndrăgita actriță și-a pierdut soțul, pe când acesta avea doar 40 de ani, iar ea 28, fiind răpus de cancer. După mulți ani, în care nu a mai încercat să-și refacă viață, Florina Cercel a mai întâlnit totuși pe cineva care i-a fost drag la un moment dat: un om de afaceri sârb, care din păcate i-a fost infidel actriței, înșelând-o cu fina ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!