Supărare lângă Turnul Chindiei! “Nu meritam să pierdem cu UTA”

După eșecul cu UTA pentru Chindia urmează o deplasare infernală, în etapa secundă a Ligii a 2-a, pe terenul Pandurilor Târgu Jiu, fostă divizionară A. Debutul Chindiei Târgoviște în noul campionat a fost stricat de UTA Arad.

Roș-albaștrii au încercat să opună o rezistență pe măsură adversarului, dar acesta i-a taxat pe final de joc, când Curtuiuș a marcat singurul gol al întâlnirii, spre nemulțumirea celor peste 1000 de spectatori prezenți în tribunele bătrânului “Eugen Popescu”. Pierderea tuturor punctelor, chiar în propriul fief, a provocat multă supărare în rândul conducerii tehnice târgoviștene.

“Eșecul e dureros. Știam că ne așteaptă un joc greu în fața unui adversar care s-a întărit în această vară. A fost un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Golul lor s-a iscat din nimic”, s-a exprimat antrenorul Nicu Croitoru la finalul întâlnirii cu arădenii.

Înfrângerea cu UTA nu a picat deloc bine pentru Chindia, atâta timp cât etapa viitoare, aceasta se va deplasa pe terenul Pandurilor Târgu Jiu, formație ce a retrogradat din Liga I, la finalul sezonului precedent. Chiar dacă Honciu s-a aflat foarte aproape de gol, nimerind bara, târgoviștenii nu au mai fost atât de eficienți în fața porții adverse precum în ultimele meciuri amicale, când au avut parte de cel puțin o reușită.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!